Prezentele clauze sunt valabile pentru afacerile comerciale desfasurate de SC Super Comod SRL, sediu social: Str. Prof. Cujbă, Nr. 1 , Iasi. Date de identificare: CIF: 39949362, Nr.ord.reg.com: J22/2619/2018, Mobil: 0754,248,675, Email: comenzi@supercomod.ro

Obiectul Contractului

Obiectul contractului îl constituie produsul/produsele (incaltaminte dama/barbati/copii) cu privire la care v-ati exprimat optiunea de a le cumpara, prin lansarea unei comenzi, comanda care v-a fost confirmata ulterior de catre societate. Produsul/produsele are/au caracteristicile mentionate de catre societate pe pagina web.

Pretul Contractului

Pretul produsului/produselor achizitionate este acela mentionat pe pagina web de catre societate pentru produsul/produsele în cauza. Pentru a fi aplicabil pretul produsului trebuie sa fie sincer si serios. Pretul produsului include TVA precum si orice alta taxa.

Modalitatea de livrare si plata

Societatea îsi va îndeplini obligatiile contractuale în termen de cel mult 30 zile de la data la care ati primit mesajul de confirmare referitor la comanda dumneavoastra. In cazul in care nu poate executa contractul din cauza ca produsul nu este disponibil, societatea va va informa despre aceasta situatie iar sumele pe care le-ati varsat va vor fi restituite în termen de maxim 30 zile. Furnizorul poate livra catre dumneavoastra un produs similar având acelasi pret, în situatia în care produsul solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul dumneavoastra. Produsul/produsele va vor fi livrate printr-o firma de curierat. Plata se va face catre firma de curierat pe baza de chitanta întocmita de catre acesta.

Dreptul de renuntare

In calitate de consumator aveti dreptul de a notifica în scris societatea despre faptul ca doriti sa renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Regula de mai sus se va aplica numai in cazul in care produsul este predat in stare buna, fara sa prezinte lovituri sau alte semne de folosire necorespunzatoare si daca se preda în ambalajul original. Singurele costuri care pot cadea în sarcina dumneavoastra sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.
Termenul de 14 zile începe sa curga de la data primirii produselor. În cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre dumneavoastra, societatea va va rambursa sumele achitate. Taxele care intervin pentru returnarea sumelor achitate intra in sarcina consumatorului. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 zile de la data denuntarii contractului. Dreptul de renuntare unilaterala NU SE APLICA PERSOANELOR JURIDICE.
Dreptul de renuntare se refera EXCLUSIV produselor achizitionate in cadrul magazinului on-line supercomod.ro .

Momentul incheierii contractului

Dupa lansarea de catre dumneavoastra a comenzii de produs/produse, la momentul la care societatea va va comunica mesajul de confirmare referitor la comanda dumneavoastra, se incheie valabil contractul de vânzare cumparare între parti.

Raspundere

Societatea depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor expuse pe pagina web. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, societatea precizeaza ca imaginea produselor are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard. De esemenea, unele caracteristici sau pretul, pot fi modificate de catre societate fara preaviz sau pot contine erori de operare. Promotiile prezente pe pagina web sunt valabile in limita stocului disponibil. Pagina web poate contine si link-uri catre alte site-uri. Societatea nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri. Societatea nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o pierdere in situatia in care aceasta este cauzata de nerespectarea Clauzelor Comerciale si celorlalte instructiuni mentionate pe pagina web.
Forta majora scuteste de raspundere partea care o invoca în conditiile prevazute de legislatia româna în vigoare.

Jurisdictia aplicabila

Prezentul contract se supune legislatiei din România. În caz de litigiu sarcina indeplinirii obligatiilor contractuale revine societatii, iar instanta competenta este cea de la domiciliul dumneavoastra.

Proprietate
Societatea este unicul proprietar al totalitatii drepturilor de proprietate intelectuala asupra Site-ului (paginii web), respectiv designului, continutului si marcilor inregistrate in numele acestuia si publicate pe pagina Web. Dumneavoastra aveti obligatia de a respecta totalitatea drepturilor de proprietate intelectuala ale societatii.

Dispozitii finale

În situatia în care prezentul contract se încheie pe durata nedeterminata sau are o durata mai mare de un an, acesta poate fi denuntat de catre oricare din parti, de drept, fara îndeplinirea vreunei alte formalitati, printr-o simpla notificare trimisa în scris, indiferent de modalitate, catre cealalta parte.

În calitate de consumator nu puteti denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte:
– contract de furnizare produse al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare si care nu pot fi controlate de catre societate;
– contract de furnizare produse executate dupa specificatiile dumneavoastra, sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;
– contracte de furnizare a înregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, în cazul în care au fost desigilate.

Prevederile prezentului se completeaza cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, modificata si completata. Nu se vor livra produse fara o comanda prealabila din partea dumneavoastra daca aceasta livrare implica solicitarea efectuarii unei plati. În cazul livrarilor pentru care nu exista o comanda prealabila, sunteti exonerat de orice contraprestatie.

VIZITAND SITE-UL NOSTRU, SUNTETI DE ACORD CU PREVEDERILE CUPRINSE IN ACEST DOCUMENT.